Frivillighed...

Er drivkraften bag vores forening!

VI SØGER...

frivillige til forskellige områder i foreningen. Lyder nogle af disse frivilligjobs som noget for dig? Kontakt os på info@lptsd.dk.

www.lptsd.dk

Frivillige til lokalforeninger

VIL DU STARTE EN LOKALFORENING I DIT OMRÅDE? HAR DU MOD PÅ EN BESTYRELSESPOST I EN LILLE LOKAL FORENING OG ARBEJDE UNDER LANDSFORENINGENS RAMMER OG FORMÅL?

Foredragsholdere

VIL DU HOLDE FOREDRAG I FORENINGENS NAVN, OG HAR DU ERFARING MED AT holde foredrag med slides og et stort publikum? Følg løbende med i, hvilke foredragsemner, vi søger. ER DU BEHANDLER OG ØNSKER AT HOLDE ET GRATIS WEBINAR FOR VORES MEDLEMMER, SÅ KONTAKT OS.

www.lptsd.dk

Samarbejdsaftaler

ER DU BEHANDLER ELLER ANDEN AKTØR, OG HAR DU LYST TIL AT INDGÅ ET SAMARBEJDE OM YDELSER MED RABAT TIL VORES MEDLEMMER?

Se her hvordan du kan støtte vores frivillige arbejde

Vær med til at gøre en forskel

Vil du være SoMe ambassadør?

Vil du dele vores opslag på sociale medier for at udbrede viden og kendskab til vores forening? Skriv en mail til SoMe@lptsd.dk

Mødefaciliteter

Vi hører gerne fra dig, hvis du kan tilbyde gode mødefaciliteter og/eller overnatningsmuligheder centralt rundt om i landet. Ønsker du at støtte os med fx drikke- og fødevarer, på vores mødeaktiviteter og den daglige drift i Køge-området eller ved vores landsdækkende aktiviteter, hører vi også meget gerne fra dig. Send en mail til info@lptsd.dk Mærket “lokaler/forplejning”

Økonomisk støtte

Ønsker du at støtte os direkte, kan det ske med bankoverførsler til reg.nr. 5368 konto 00248329. eller via Mobilpay: Box19951 Beløb kan eventuelt øremærkes til særlige formål. Er du en forening eller en privat aktør, der arrangerer events, hvor overskuddet gives til en god sag, vil vi være taknemmelige for alle bidrag.

Vil du dele din historie?

Vil du dele din historie med os og vores følgere? Send din historie til SoMe@lptsd.dk. Angiv om du ønsker at være anonym eller fremgå med navn.

Merchandise

Vi kan være interesseret i et samarbejde omkring merchandise, hvis du vil støtte os med særligt fordelagtige priser.

Bliv medlem

Meld dig ind i foreningen, få medlemsfordele og støt os med et medlemsskab til 200 kr om året.

folkemødet

Frivilligt arbejde føles meningsfuldt

Studier viser, at frivillige, der selv er ramte eller pårørende, mærker en øget trivsel og recovery, når de laver frivilligt arbejde. Det kræver en indsats, men det er det hele værd.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vigtige svar at finde her, hvis du overvejer at blive frivillig 

Du skal overveje nøje, hvad det indebærer at være frivillig, og at det kræver, at du udviser ansvar, samarbejdsevner og en lyst til at gøre en positiv forskel. Der vil især i starten af oprettelsen af en ny lokalforening være en del møder og andre opgaver. Hvis du ikke har overskuddet til dette, kan du vælge at bidrage på anden vis, f.eks dele din egen historie via foreningens SoMe-ansvarlig eller melde dig som frivillig i en allerede eksisterende lokalforening. Måske har du mod på at være SoMe-ambassadør for os og dele vores opslag, efter aftale med vores SoMe-ansvarlig.

Vi forventer, at du bakker op om vores arbejde og formål. Vi forventer, at du kender dine egne begrænsninger og styrker og indgår i et positivt samarbejde og siger til, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Vi har foldere, der kan printes ud via hjemmesiden.

Vi har ikke bisiddere tilknyttet vores forening, da vi ikke har ressourcer til oplæring og støtte til denne funktion. 

Følg os på sociale medier

Scroll to Top