HVOR KAN JEG SØGE HJÆLP?

Vi har samlet forskellige typer af mulighed for hjælp, både i det offentlige men også frivillige foreninger, som har psykologer eller andre typer rådgivere tilknyttet. 

www.lptsd.dk

HVILKEN REGION BOR DU I?

Der er flere muligheder for at få hjælp. Her på siden kan du finde akutnumrene til de lokale psykiatriske akutmodtagelser. Du kan i bunden af siden finde en oversigt over andre foreninger, som kan hjælpe dig videre i en krisesituation. 

REGION SJÆLLAND

Næstved, Roskilde, Slagelse, Holbæk, Guldborgsund, Køge, Kalundborg, Lolland, Greve, Vordingborg, Faxe, Odsherred, Ringsted, Sorø, Lejre, Stevns og Solrød

REGION NORDJYLLAND

Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland, Aalborg

REGION HOVEDSTADEN

Allerød, Ballerup, Bornholm, Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby, Vallensbæk

REGION MIDTJYLLAND

Favrskov, Hedensted, Herning, Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Lemvig, Norddjurs, Odder, Randers, Ringkøbing-Skjern, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Struer, Syddjurs, Viborg, Aarhus

REGION SYDDANMARK

Assens, Billund, Esbjerg, Fanø, Fredericia, Faaborg-Midtfyn, Haderslev, Kerteminde, Kolding, Langeland, Middelfart, Nordfyn, Nyborg, Odense, Svendborg, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle, Ærø, Aabenraa

www.lptsd.dk

TELEFONNUMRE TIL REGIONERNE

Hovedstaden, Sjælland og Bornholm

Glostrup Psykiatrisk Akutmodtagelse
Nordstjernevej 29-31
2600 Glostrup
Tlf. 38 64 06 71

Ballerup Psykiatrisk Akutmodtagelse
Maglevænget 2
2750 Ballerup
Tlf. 38 64 50 03

Bispebjerg Psykiatrisk Center København
Gentofte Hospitalsvej 15, 4 sal
2900 Hellerup
Tlf. 38 64 73 00

København Psykiatrisk Akutmodtagelse
Digevej 110
2300 København S
Tlf. 38 64 16 50

Bornholms Hospital
Der er ingen psykiatrisk akutmodtagelse på Bornholm. Du kan blive henvist til Psykiatrisk Center Bornholm gennem den somatiske/fysiske akutmodtagelse på Bornholms Hospital, vagtlægen eller din egen læge.
Tlf. 38 64 40 50

RING: 1818
REGION SJÆLLAND HAR SAMME HOVEDNUMMER PR. 01.10.2022

Vordingborg Psykiatrisk Akutmodtagelse
Færgegaardsvej 115v
4760 Vordingborg

Roskilde Psykiatrisk Akutmodtagelse 
Poppelhus, stuen
Smedegade 16
4000 Roskilde

Slagelse Psykiatrisk Akutmodtagelse
Fælledvej 6
4200 Slagelse

Jylland og Fyn

Aalborg Psykiatrisk Akutmodtagelse
Aalborg Mølleparkvej 10
9000 Aalborg
Indgang 4
Tlf: 97 64 37 00

Aarhus Psykiatri
Palle Juul-Jensens Boulevard, 161.
Indgang J3
8200 Aarhus N
Tlf: 70 11 31 31
På hverdage mellem kl. 8 – 16 skal du ringe til egen læge.
(Samme sted som somatiske/fysiske patienter)

Esbjerg Psykiatrisk Akutmodtagelse
Gl. Vardevej 101 
6715 Esbjerg N
Tlf. 99 44 67 00

Vejle Psykiatrisk Akutmodtagelse
Nordbanen 5
7100 Vejle
Tlf. 99 44 77 90

Aabenraa Akutmodtagelse(fælles)
Kresten Philipsens Vej 15 
6200 Aabenraa
Tlf. 99 44 56 59

Odense Psykiatrisk Akutmodtagelse
B. Winsløvs Vej 20 (indgang 224) 
5000 Odense C
Tlf. 99 44 91 40

HUSK AT

Vi også tilbyder rådgivning

Som medlem af foreningen kan du spørge vores fagpersoner til råds i brevkassen. Den kan tilgås fra hjemmesiden, så snart man er medlem. 

www.lptsd.dk

ANDRE RÅDGIVENDE FORENINGER

Tryk på den forening du ønsker at se nærmere på

Psykiatrifonden

Psykiatrifonden er en privat, sygdomsbekæmpende organisation. De kæmper for, at alle mennesker med psykisk sygdom og de, som er i risiko for at få det, mødes med forståelse og får den hjælp og rådgivning, de har brug for i tide.

Den Sociale retshjælp

En af landets største organisationer, som yder gratis retshjælp og gældsrådgivning.

Alkohol & Samfund

Alkohol & Samfund (Alkolinjen) er en interesseorganisation, som arbejder for at få bred opbakning til at skabe en bæredygtig alkoholkultur.

Landsforeningen Spor

Landsforeningen Spor tilbyder råd og støtte til voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen. Spor tilbyder bl.a. gratis telefonrådgivning og har oprettet en del lokalforeninger.

DUKH

DUKH yder gratis og uvildig rådgivning til mennesker med handicap, herunder både fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, sindslidelser og personlighedsforstyrrelser.

LIVA Rehab

Liva Rehab er en landsdækkende, rådgivende, behandlende og rehabiliterende organisation. Liva Rehab søtter mennesker med skadevirkninger fra prostitution og mennesker, der har været udsat for incest, seksuelle overgreb og vold.

Livslinien

Livslinjen tilbyder anonym telefonrådgivning til selvmordstruede. Du kan også ringe til livslinjen, hvis du har en svær problematik, du ikke kan dele med andre eller hvis du er pårørende eller efterladt til selvmord. Samtalerne er rådgivende og foregår anonymt.

SIND

Landsforeningen for psykisk sundhed arbejder for at skabe forståelse og tolerance for mennesker med sindslidelse og deres pårørende.

Surfgården

Surfgaarden er et rehabiliteringstilbud til PTSD-ramte voksne. Surfgaarden har stor erfaring med personer med arbejdsrelateret PTSD, men tager ramte, der har fået PTSD af anden årsag. Tilbuddet bygger på mere end 25 års erfaring med at hjælpe mennesker, og er godkendt at Socialtilsyn Nord.

Headspace

Intet er for stort eller småt, og rådgivningen er gratis, anonym og uforpligtende for alle unge mellem 12-25 år. Der er ingen ventetid, og alt foregår på dine præmisser. I headspace kan du tale om alt. Intet er forkert, og de er klar til at lytte og tale om lige præcis det, der fylder hos dig.

Veterancenteret

Veterancentret er én samlet indgang for støtte til soldater, veteraner og deres pårørende, som arbejder for anerkendelse af deres indsats.

Følg os på sociale medier

Scroll to Top