Følg med i vores aktiviteter eller book et foredrag

www.lptsd.dk

BOOK ET FOREDRAG

Book et foredrag med en af vores dygtige foredragsholdere. Pengene går ubeskåret til foreningens arbejde.

PÅ KANT MED DØDEN

Per Laudrup

Book et foredrag med foreningens formand, hvor han fortæller jer om livet som brandmand, hvad man kommer igennem og hvordan han fik PTSD.

Følg med her på siden eller på vores sociale medier for at følge med i, hvad der sker i foreningen.

I efteråret 2022 samt foråret 2023 besøgte vi 17 byer i Danmark for at sætte fokus på vores forening. Vi afholdte infomøder, hvor vi fortalte om foreningens arbejde og om livet med PTSD og Kompleks PTSD. Vi fik talt med  både ramte, pårørende og behandlere. Det er enormt givende at møde ligesindede på den måde. Læs her, hvad deltagerne siger om vores infomøder. 

www.lptsd.dk

Odense

Stor tak for et godt info møde igår. En kæmpe byrde er lagt fra mine skuldre, da det nu er gået op for mig, at der er en grund til jeg er som jeg er. Ser frem til flere aktiviteter.
www.lptsd.dk

Esbjerg

Det var en fantastisk god aften. Hvor var I bare gode til at holde focus og give os en faglig flot gennemgang af problematikker i forhold til ptsd. Tak for det.

www.lptsd.dk

Køge

Tak for en rigtig god og oplysende aften. Jeg var virkelig imponeret af, hvor langt I er kommet på så kort tid. Rikke og Per, I er virkelig nogle ildsjæle. I er rigtig gode formidlere. Så stor tak for jer og tak fordi I kæmper så meget og bliver ved,

www.lptsd.dk

Aalborg

Det var super godt. Fik da virkelig også en øjenåbner omkring ting jeg slet ikke vidste og det er så sørgeligt igen man ikke har mulighed for hjælp igennem systemet som ramt eller pårørende. I gør en kæmpe forskel. Når jeg bliver frisk nok melder jeg mig som frivillig hos jer.

Se denne video for mere viden om infomøde

Scroll to Top